Vi sammenligner forbrukslån

Forbrukslån, som blir mer og mer vanlig her i Norge, får stadig flere aktører. Vi har store norske finansselskap som har tilbydt forbrukslån i en årrekke allerede, men de siste årene har vi også fått flere selskaper som butikkjeder som også velger å bli en finansiell aktør. Ellos, Komplett, Thorn – vi kunne nevnt i fleng.

For at du skal få det beste lånet, sammenligner vi de aller beste forbrukslånene på nett, der du enkelt henvises til søknadsskjemaet. Vi legger spesielt stor vekt på effektiv rente, min. og maks. lånebeløp, bakgrunn og erfaring fra selskapet generelt og svartiden – mange ønsker å få svar på dagen.

Vi sammenligner kredittkort

Kanskje enda viktigere – vi sammenligner kredittkort slik at du skal finne kortet med den beste nytten for akkurat ditt forbruk. Det finnes ekstremt mange kredittkort, og forskjellene her er langt større enn på et vanlig lån. Et kort kan gi deg fordeler i mange forskjellige butikker, det kan gi deg drivstoffrabatter, billigere ferieturer, reiseforsikring inkludert, gratis uttak i minibanker, ingen årsgebyrer – listen er nærmest uendelig. Men felles for omtrent alle fordeler, er at de nesten aldri er samlet på ett kredittkort.

Det er derfor veldig viktig at du får sett alle fordelene mot hverandre, slik at du velger det som passer for deg.

Lån med svar på dagen

Som nevnt innledningsvis, har vi lang erfaring i bransjen og spesielt på nett. Vi vet derfor at utviklingen de siste par årene har vært at nordmenn flest har fått litt mindre tålmodighet. Søker vi etter et forbrukslån eller kredittkort nå, ønsker vi svar på dagen. Kanskje ønsker vi til og med pengene på konto samme dag, men dette er svært sjelden mulig.

Uansett betyr dette at vi har tatt dette til etterretning og har dette som et av de viktigste elementene når vi undersøker en aktører, enten det er snakk om et lån eller et nytt kredittkort. Vi understreker derfor at alle parametre vi sammenligner aktører med, er de elementene som norske forbrukere er mest opptatt av. Hvis du mener at noe mangler, hører vi naturligvis gjerne fra deg.

Vi henviser naturligvis bare til seriøse aktører.

I dagens Norge kan man låne penger til hva man vil – uten at man behøver å stille sikkerhet eller noen form for egenkapital for lånet. I praksis betyr det at du kan navigere til en bank på nettet, skrive ned hvor mye penger du trenger, for å deretter se et par minutter senere at pengene er på vei til kontoen din.

Det høres kanskje nesten for enkelt ut til å være sant, men takket være moderne datasystemer har det altså blitt så enkelt å låne penger i dag!

Moderne systemer sørger for hurtig behandling

Mens man før i tiden måtte ta på seg finstasen og ta den lange turen til banken for å forhøre seg om mulighetene for lån, så er det langt enklere å låne penger når vi nå skriver 2016. Internett er selve nøkkelordet her, og via det har du tilgang til samtlige av landets beste forbrukslån.

Å legge inn en søknad om et lån i dag tar sjeldent mer enn et par minutter, og de automatiserte systemene sørger for å godkjenne søknaden din på et par sekunder. Kan det bli enklere?

Før i tiden måtte man også gå lenge og vente før pengene tikket inn på konto. Man måtte signere et gjeldsbrev som kom i postkassa først etter mange dager, og så skulle det returneres til banken igjen, og godkjennes av en rådgiver. Denne prosessen er i dag unnagjort på under et minutt – takket være den populære teknologien som kalles BankID. Har du nettbank, så er det samme teknologien du bruker for å signere lånepapirene som du bruker for å logge deg inn i nettopp den.

Hva skal du egentlig låne penger til?

Men la oss spole tiden litt tilbake igjen – til før du søkte om å låne penger. For det mange ikke er klar over, er at renten på et slikt forbrukslån kan bli ganske så kostbar. Mange tror og antar i uvissheten at den umulig kan være mye dyrere enn et vanlig boliglån, men der tar de altså grovt feil. Kostnaden kan være så mye som fire og fem ganger større, uten at det nødvendigvis betyr at du ikke bør søke lån. Du må bare være klar over kostnaden, og så kan du spørre deg selv: Hva skal du egentlig med lånet?

Dersom man i utgangspunktet har trang økonomi og skal låne penger for å kjøpe seg ny sofa, så bør varsellampene automatisk blinke. Slike lån er i utgangspunktet ment for de som har grei økonomi, men sliter med å sette av penger. Mange eksperter mener til og med at forbrukslån bare bør brukes i nødsituasjoner der man virkelig bare må låne penger!

This entry was posted in private utlånere and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *